Warsztaty kulinarne pt. „Kuchnia łączy pokolenia”
Sekcja „Kulinaria” UTW Siewierz brała udział w Warsztatach kulinarnych Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich pod hasłem „Kuchnia łączy pokolenia”.
Wraz z uczniami szkoły wspólnie przygotowaliśmy zupę krem z dyni, rogaliki, piernik oraz pierniczki. Wszystkie potrawy były bardzo udane i smaczne.
Nasze doświadczenia zostały przekazane uczniom, z którymi wspólnie były przygotowane potrawy.
Dziękujemy Dyrekcji szkoły i naszej koleżance Hani za umożliwienie poznania szkoły, która w tym roku obchodzi 80-lecie, oraz za gościnność i wspaniałą atmosferę.
Zdjęcia:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |




































