Warsztaty kulinarne pt. „Kuchnia łączy pokolenia”


Sekcja „Kulinaria” UTW Siewierz brała udział w Warsztatach kulinarnych Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich pod hasłem „Kuchnia łączy pokolenia”.

Wraz z uczniami szkoły wspólnie przygotowaliśmy zupę krem z dyni, rogaliki, piernik oraz pierniczki. Wszystkie potrawy były bardzo udane i smaczne.

Nasze doświadczenia zostały przekazane uczniom, z którymi wspólnie były przygotowane potrawy.

Dziękujemy Dyrekcji szkoły i naszej koleżance Hani za umożliwienie poznania szkoły, która w tym roku obchodzi 80-lecie, oraz za gościnność i wspaniałą atmosferę.

Zdjęcia:

zd01.jpg (260 kB) zd02.jpg (277 kB) zd03.jpg (333 kB) zd04.jpg (299 kB)
zd05.jpg (297 kB) zd06.jpg (336 kB) zd07.jpg (184 kB) zd08.jpg (139 kB)
zd09.jpg (291 kB) zd10.jpg (339 kB) zd11.jpg (332 kB) zd12.jpg (353 kB)
zd13.jpg (405 kB) zd14.jpg (292 kB) zd15.jpg (326 kB) zd16.jpg (285 kB)
zd17.jpg (265 kB) zd18.jpg (308 kB) zd19.jpg (239 kB) zd20.jpg (243 kB)
zd21.jpg (302 kB) zd22.jpg (333 kB) zd23.jpg (307 kB) zd24.jpg (259 kB)
zd25.jpg (274 kB) zd26.jpg (263 kB) zd27.jpg (316 kB) zd28.jpg (293 kB)
zd29.jpg (270 kB) zd30.jpg (316 kB) zd31.jpg (325 kB) zd32.jpg (324 kB)
zd33.jpg (336 kB) zd34.jpg (275 kB) zd35.jpg (383 kB) zd36.jpg (334 kB)
zd37.jpg (302 kB)